2013. február 1., péntek

Sajtos-tejszínes csirkemell

Ez az egyik kedvenc "gyorskajám", mert sok minden nem kell hozzá, keveset kell vele dolgozni, és viszonylag hamar készen van. Lássuk csak, kell hozzá:
  • csirkemell
  • sooooooooooooooooooook sajt
  • fűszerek
  • 2-3 deci tejszín
  • kevés vaj
Fogjuk a husit, felvágjuk vékony szeletekre. Ízlés szerint fűszerezzük, részemről a sült oldalas fűszerkeverék a legjobb hozzá. Kikenjük a tepsit vajjal, reszelünk rá sok sok sok sok sajtot. Ráfektetjük a befűszerezett nyers hússzeleteket, a tetejére reeeeeeeeeeengeteg sajtot reszelünk, majd meglocsoljuk a tejszínnel. Előmelegített sütőben megsütjük, de NEM SZABAD LEFEDNI FÓLIÁVAL!!

Készen is vagyunk, lehet vacsizni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése