2015. augusztus 4., kedd

Savanyú a ...

Csirkecomb. Sütve. Van is ennél jobb? Biztos, de mi szeretjük nagyon. Amikor már kezd elegem lenni, hogy mindig ugyanolyan ízű lesz, akkor (ki hinné?) teszek egy kis csavart a megszokott fűszerezésbe. Jelen esetben ez citrom. Igen, citrom. Nem, nem olyan vészes, mint amilyennek elsőre hangzik.

Kell hozzá:
  • csirkecomb
  • citrom
  • só, bors
  • a tepsi kikenéséhez zsiradék
Ennél eccerűbb nem is lehetne: comb besóz, beborsoz, citrom felkarikáz. Tepsi kiken, Citromkarikák a tepsibe betesz, rájuk a pipicombik. Alufóliával lefed, megsüt és a végén fólia nélkül rápirít. 


Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése