2013. szeptember 7., szombat

CSÁP

A recept annyira egyszerű, hogy felvezetést nem is érdemel :) Kell hozzá:

  • 5 tojás
  • 4 ek liszt
  • 1 ek kakaópor
  • 5 ek cukor
  • sütőpor vagy szódabikarbóna
  • 1 zacskó puncsos pudingpor
  • 4-5 deci tej
  • 10 deka áfonya
Először is sütünk egy 5 tojásos kakaós piskótát: tojássárgája felver a cukorral, majd a liszttel, szódabikarbónával, kakaóval végül a felvert tojáshabbal. Kikent formában megsütjük, hagyjuk hűlni.
Eközben a pudingot megfőzzük (a zacskón szereplő leírás szerint XD). Amint meghűlögettek, jön a komoly munka: puding rápakol a tésztára, abba enyhén belenyomkod az áfonyát, majd hűtőbe tesz, később megesz :)







Ja, és hogy miért CSÁP? Hát mert CSokis-Áfonyás-Puncsos ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése