A recept annyira egyszerű, hogy felvezetést nem is érdemel :) Kell hozzá:
- 5 tojás
- 4 ek liszt
- 1 ek kakaópor
- 5 ek cukor
- sütőpor vagy szódabikarbóna
- 1 zacskó puncsos pudingpor
- 4-5 deci tej
- 10 deka áfonya
Először is sütünk egy 5 tojásos kakaós piskótát: tojássárgája felver a cukorral, majd a liszttel, szódabikarbónával, kakaóval végül a felvert tojáshabbal. Kikent formában megsütjük, hagyjuk hűlni.
Eközben a pudingot megfőzzük (a zacskón szereplő leírás szerint XD). Amint meghűlögettek, jön a komoly munka: puding rápakol a tésztára, abba enyhén belenyomkod az áfonyát, majd hűtőbe tesz, később megesz :)
Ja, és hogy miért CSÁP? Hát mert CSokis-Áfonyás-Puncsos ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése