2013. június 9., vasárnap

Majdnem Cordon Bleu

Hívhatnánk a következő kaját panír nélküli Cordon Bleu-nek (avagy póriasabban gordonblő), de szerintem maradjunk a Sajtos-sonkás sült húsnál.
Kell hozzá:
  • hús (ki hinné)
  • sonkaszeletek (ez is mekkora meglepetés)
  • sajtszeletek (nanemár)
  • só, bors (komoly?)
  • mustár
  • liszt, pirospaprika
Húst szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egyik oldalán mustárral megkenjük, sajtot és sonkát teszünk rá. Feltekerjük, és rögzítjük. Az ügyesebbek szépen összeköthetik, vagy hústűvel megtűzhetik. Én se ennyire ügyes és/vagy türelmes nem vagyok, és hústűm sincs, ezért egyszerűen fogpiszkálóval tűzögettem meg. Ronda lett, de legalább összetartotta :)
Paprikás lisztbe forgatjuk, olajjal kikent tepsibe tesszük.Sütőben 190 fokon megsütjük kb. 30 perc alatt. Félidőben megforgatjuk , és ha marad sajtunk, teszünk a húsos kis csomagocskák tetejére. Mi rizzsel ettük.



Jó étvágyat hozzá, és HAJRÁ MUSTANGS! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése